EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK

PH HQ: +45 71 99 19 19

SAGEN ER HENLAGT!

Når en virksomhed oplever svindel, er den naturlige reaktion at der udarbejdes en politianmeldelse, som man forventer bliver efterforsket - sådan har det været i rigtigt mange år i Danmark.

Virkeligheden i dag er en anden. Det er ikke politiet eller den enkelte politimands skyld men et stadigt voksende pres i forhold til alvorlig kriminalitet, terror og bander, som betyder at politiets ressourcer er strakt til det yderste.

Der er simpelthen ikke plads til at efterforske sager, som for den enkelte virksomhed eller borger synes meget vigtigt, isoleret set, men fra en samfundsmæssig overordnet synsvinkel har en relativt lille betydning.

Sagerne bliver derfor ofte ikke efterforsket og henlagt af politiet, eller i bedste fald, er der +12 måneders liggetid, hvor sagen afventer en sagsbehandler.

Den lange liggetid medfører at en evt. efterforskning stort set er umulig og at skaden på virksomheden sandsynligvis er indtruffet.

EAGLE SHARK har assisteret en række Danske virksomheder i at efterforske og dokumentere kriminelle forhold, som har standset og begrænset skaden samt udarbejdet politianmeldelser korrekt, som forbedre chancen for at en politiefterforskning igangsættes væsentligt.

Vi gennemgår, pro bono, jeres problematik, hvorefter vores specialister vurdere mulighederne og efterfølgende kommer med konkrete løsningsforslag, herefter virksomheden på et konkret grundlag kan afgøre om det er rentabelt at anvende vores services.

Læs mere om os på https://www.eagleshark.dk/efterforskning

 

Kontakt

Ønsker du at vide mere er du altid velkommen til at tage kontakt:

info@eagleshark.dk eller telefon 71 99 19 19.

Click to

read more

EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK  -   PH HQ: +45 71 99 19 19

© 2017 EAGLE SHARK GROUP

PL

DK

UK