VAREMÆRKEBESKYTTELSE

Bliver jeres produkter kopieret?

Kopivare kriminalitet er et støt stigende problem, der har store konsekvenser for virksomhederne og samfundet; både direkte økonomiske tab og indirekte pga. mistede arbejdspladser. Danske virksomheder taber årligt et tocifret milliardbeløb og staten bliver snydt for en milliardindtægt i tabte afgifter.

Vores service

Vi har stor erfaring med at fremskaffe dokumentation, der understøtter sagsanlæg, erstatninger, samt ned lukning af kopivare distributører.

Fremgangsmåde

  • Fremskaffelse af dokumentation via testkøb.
  • Testkøb dokumenteret ved foto- og videomateriale.
  • Efterforskning af distributionsnetværk og bagmænd.
  • Observation med henblik på indsamling af evidens, gennem billeder og video.
  • Rapportering af hændelsesforløb, som er juridisk holdbart.
  • Politianmeldelse på kundens vegne.
  • Anmeldelse til SKAT/Sikkerhedestyrelsen på kundens vegne.
  • Beslaglæggelse via foged på kundens vegne.
  • Vidnesbyrd i retten, på kundens vegne.

Vi har udviklet en model, som hurtigt og effektivt aktiverer de relevante myndigheder, så salget af kopivarer stoppes effektivt vi har dertil kontaktpersoner inden for myndighedernes mure, som kan hjælpe sagen igennem bureaukratiet.

Lobbyisme

I forhold til strafferammer og forståelsen for kopivare kriminalitetens vidtrækkende konsekvenser, assisterer vi med dokumentation til lovgivere, der dokumenterer at kopivare kriminalitet, har store konsekvenser for f.eks. inddrivelse af afgifter, bliver anvendt til terrorfinansiering og til finansiering af ny kriminalitet etc.

En direkte udløber af vores arbejde har resulteret i en betydelig skærpelse af strafferammen for kopi- og smugler tobak kriminalitet.

Staten

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med statens institutioner, når det handler om at få stoppet og retsforfulgt kopi kriminalitet.

Referencer

Vi tilbyder at henvise direkte til relevante personer i virksomheder, som vi har et samarbejde med og som kan bevidne vores resultater.

Kontakt os

Vi kan hjælpe dig og det vil vi gerne bevise. Derfor tilbyder vi 1 times gratis og uforpligtende rådgivning, hvor vi gennemgår dine problematikker og giver vores bud på en løsning uanset om det involverer os efterfølgende eller ej.

Click to

read more

EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK  -   PH HQ: +45 71 99 19 19

© 2017 EAGLE SHARK GROUP

PL

DK

UK