59191
instagram-color-circle-outline
linkedin-color-circle-outline
facebook-color-circle-outline
email-color-circle-outline
youtube-color-circle-outline
59191

ETABLERET 2011

CORPORATE INTELLIGENCE

VORES BAGGRUND

EAGLE SHARK A/S

Vores specialister  har baggrund fra politi og forsvar, hvor man via træning og årelang operationel erfaring har tilegnet sig solid viden og forståelse for sikkerhed, efterforskning og efterretnings arbejde. EAGLE SHARK operatører bakkes op af en velfungerende administration samt et erfarent ledelses team, som sikre kvalitet og ensartet kommunikation til dig som kunde. Virksomheden beskæftiger ca. 10 fuldtidsansatte samt mere end 40 eksterne sikkerheds, efterforskning og efterretnings  konsulenter.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

RÅDGIVNING

Risikovurdering

Uddannelse

Få et klart overblik over, hvilke risici  jeres virksomhed står overfor, i forhold til et muligt terror anslag.Denne services er delt ind i tre faser;En trussel vurdering, en sårbarhedanalyse og en risikoanalyse.

Risiko matrix

Sikkerheds planer skal være afstemt i forhold til  konkrete risici virksomheden eller den enkelte person står over for. Vi udarbejder sammen med vores kunder planer, som er nemme at forstå og følge. Den bedste plan er den som kan udføres uden manual.

Sårbarhedsanalyse

Sikkerhedsplaner

Rejse sikkerhed

EAGLE SHARK har unik viden i forhold til rejsesikkerhed. Vi har været udstationeret i det meste af verden inklusiv mange af verdens absolut farligste områder, som Afghanistan, Irak, Yemen, Somalia mfl. Vi tilbyder netværk, viden og sikkerhed.

Uddannelse og træning er en vigtig disciplin når vi taler om risiko og sikkerheds planer. Vi hjælper vores kunder med at implementere og teste sikkerheds planer og virksomhedens fysiske sikkerhedsforanstaltninger.

En risiko matrix er et forholdvist simpelt værktøj, som i en tabel beskriver, hvor sandsynlig en givet risiko er og hvad har det af konsekvenser for virksomheden. Vi fungere som uvildige konsulenter og hjælper vores kunder med at opbygge og udfordre risiko matrixen.

Denne analyse udarbejdes på baggrund af en fysisk gennemgang af kundens faciliteter,  behov og ønsker. Hvor alle mulige fysiske sårbarheder og indvendig sikring vil blive analyseret og vurderet af EAGLE SHARK specialister.  

ANTAL SAGER

SAGER

“Hvert år hjælper vi vores klienter i mere end 200 sager, hvor vi sikre dokumentations indhentning og som skaber tryghed blandt medarbejdere!”

star-solid
star-solid
star-solid
star-solid
star-solid

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 41230339

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Nyheder

Diskretion er et varemærke hos EAGLE SHARK, men qua vores unikke viden om sikkerheds udfordringer, der kan være samfunds kritiske, påtager vi os at bidrage til den offentlige debat,og deler relevant viden med offentligheden. Dette sker bla. gennem sociale medier (Facebook og LinkedIn) og på vores respektive hjemmesider, men også via pressen i interviews og TV programmer. Se seneste pressemeddelelse og interviews på linket "NEWS"

NEWS