<img alt="" src="https://secure.tray0bury.com/193812.png" style="display:none;">
59191

REJSESIKKERHED

ETABLERET 2011

VORES BAGGRUND

EAGLE SHARK A/S

Vores specialister  har baggrund fra politi og forsvar, hvor man via træning og årelang operationel erfaring har tilegnet sig solid viden og forståelse for sikkerhed, efterforskning og efterretnings arbejde. EAGLE SHARK operatører bakkes op af en velfungerende administration samt et erfarent ledelses team, som sikre kvalitet og ensartet kommunikation til dig som kunde. Virksomheden beskæftiger ca. 10 fuldtidsansatte samt mere end 40 eksterne sikkerheds, efterforskning og efterretnings  konsulenter.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

Rejsesikkerhed

Lande og områder

EAGLE SHARK har i en lang årrække leveret rejsesikkerhed under mange forskellige himmelstrøg. Vi har særlig ekspertise og netværk i højrisikoområder herunder mellemøsten og Afrika.

Netværk

Forud for enhver opgave foretages der grundig gennemgang, og risikovurdering af den lokation, hvor opgaven foregår ligesom alle offentlige instanser og institutioner af interesse kortlægges dvs. ambassader, hospitaler, politi mm.

Operatører

Forberedelse

Vores netværk består af tidligere diplomater, efterretningsagenter, eks-militær, eks-politi, journalister, advokater etc.

Vores operatører er uddannede close protections officers fra frømandskorps, jægerkorps, AKS og PET livvagt teams.

"Safe House”, mødefaciliteter og bunker et og samme sted

I Lviv, som ligger i den vestlige del af Ukraine tæt på den polske grænse har vi etableret en facilitet, hvor man som virksomhed kan holde møder i trygge rammer.

Den geografiske placering betyder at man dels hurtigt kan komme ud af landet, idet den Polske grænse er mindre end en times kørsel derfra dels har et godt udgangspunkt i forhold til transport til andre dele af Ukraine.

Vores ”Safe House” er velegnet til brug ved møder med op til 6 deltagere eller, som tryg overnatning på rejsen ved eksempelvis evakueringer, transport af udstyr og tilsvarende.

Vi har lagt vægt på komfort trods situationen i landet. Stedet indeholder et mindre konference/mødelokale, en lille lounge med TV, lille tekøkken og toilet.

Der er på stedet også Wi-Fi, diverse sikkerhedsudstyr herunder skudsikre veste og hjelme samt førstehjælpsudstyr.

Bygningen er udpeget som bombe ly (bunker), og selve faciliteten er i samme plan som de øvrige ”bombe ly” i bygningen.

Som en del af vores services i Ukraine og som vi har stor erfaring med er sikker transport, dvs rejsesikkerhed, inklusiv planlægning af rute, som er baseret på friske informationer omkring sikre ruter og ”fixer” services, hvor en lokal og stedkendt engelsktalende person sikre din sikkerhed og sørger for at du bliver forstået af andre lokale, som ikke taler engelsk.

Se vores ”safe house” præsentationsvideo herunder:

ANTAL SAGER

SAGER

“Hvert år hjælper vi vores klienter i mere end 200 sager, hvor vi sikre dokumentationsindhentning og skaber tryghed blandt medarbejdere!”

star-solid
star-solid
star-solid
star-solid
star-solid

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 33576285

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Nyheder

I EAGLE SHARK er vi diskrete, men qua vores unikke viden om sikkerheds udfordringer, der kan være samfunds kritiske, påtager vi os også en rolle som bidrager til den offentlige debat, hvor vi deler vores viden med offentligheden. Dette sker bla. igennem sociale medier (Facebook og LinkedIn) på vores respektive sider, men også igennem pressen via interviews og TV optræden.

Se seneste pressemeddelelse og interviews på linket "NEWS"

NEWS