REJSESIKKERHED

Vores Eagle Shark rejsesikkerheds-team, består af et erfarent sikkerhedspersonale, der ofte er forankret inden for organisationen som rådgivere. Vi sigter efter at hjælpe vores klienter med at opbygge deres forretninger på sikker vis, rundt omkring i verden og vi støtter en kontinuerlig, uafbrudt udvikling af den pågældende forretning.

EAGLE SHARK's rejsesikkerhedsprogram tilbyder en dedikeret "close protection" service, hvor der gøres brug af højt udlærte professionelle, med dokumenterede resultater i felten og under ild. Disse services er højst anbefalelsesværdige, som standard foranstaltninger, når man udstationerer bemanding i højrisiko zoner, eller når bestemte faretruende scenarier opstår, til fare for de ud stationerede. Gennem vores Close Protection Teams, deltager vi som aktør i formildelsestrategien mod en ‘kidnap and ransom’ situation eller mod andre seriøse voldstrusler.

Alle opgaver er genstande for grundige risikoanalyser, med henblik på at adressere det passende niveau af anbefalet beskyttelse eller andre formildelsesstrategier.

Multi-channel security: EAGLE SHARK opererer med et stærkt globalt netværk af menneskelige aktiver. Vi stiller dette arkiv af menneskelige sikkerhedsforanstaltninger til rådighed for vores klienter, både i hensættelse til vores risiko-management services, men også direkte for at hjælpe vores klienter med at opbygge deres forretninger på udenlandske markeder.

Vores netværk består af tidligere diplomater, efterretnings-operativer, eks-militær, eks-politi, journalister, advokater etc.

Oven i vores fysiske og efterretningsbaserede rejsesikkerhedsløsninger, sørger EAGLE SHARK A/S for diskret og fortroligt software.

·      Advanced Encryption Standard (AES).

·      256 bit end to end.

·      Certificeret af NATO.

OM OS

EAGLE SHARK GROUP blev etableret med ambitionen om at kombinere det bedste fra flere verdener, gennem Special Operation Forces.

PERSONALE

EAGLE SHARK GROUP benytter personale, der er kendt for at besidde et højt niveau, inden for specialiseret træning og med operationel erfaring..

UNIK

EAGLE SHARK A/S positionerer sig selv ved at have de bedste specialister fra militærets elite, politiet, samt efterretningsenheder..

LÆS MERE

LÆS MERE

LÆS MERE

EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK  -   PH HQ: +45 71 99 19 19

© 2017 EAGLE SHARK GROUP

PL

DK

UK