TERRORFOREBYGGELSE

EAGLE SHARK har igennem en lang årrække leveret terrorsikring, forebyggelse og rådgivning til vidt forskellige virksomheder, heriblandt den virksomhed i Europa, som er den mest terror udsatte.

Erfaring

Vi har derfor omfattende erfaring på området ligesom vores stab tilsammen har mange års erfaring med den type opgaveløsning.

Operatører

Staben har primært baggrund fra forsvar og politi, hvilket har stor betydning i forhold til kommunikation med myndigheder herunder politiet og efterretningstjenester.

Anden sikkerhed

Udover fysisk sikkerhed tilbyder vi rådgivning i forhold til perimetersikring, bygningssikring, elektronisk overvågning og adgangskontrol.

OM OS

EAGLE SHARK GROUP blev etableret med ambitionen om at kombinere det bedste fra flere verdener, gennem Special Operation Forces.

VORES PROFESSIONELLE

EAGLE SHARK GROUP anvender personale, der er kendt for at besidde et højt niveau, inden for specialiseret træning og med operationel erfaring.

UNIK

EAGLE SHARK A/S positionerer sig selv ved at have valgt de bedste specialister fra militærets elite, politiet, samt fra efterretningsenheder..

LÆS MERE

LÆS MERE

LÆS MERE

EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK  -   PH HQ: +45 71 99 19 19

© 2017 EAGLE SHARK GROUP

PL

DK

UK