TERRORFOREBYGGELSE

Vores mission består i at agere virksomhedens diskrete, men højst opmærksomme øjne og ører, så de ansatte er i stand til at koncentrere sig om deres arbejdsopgaver, i et trygt og sikkert miljø uden forstyrrende elementer.

Med den stigende interesse for forretningshemmeligheder på globalt plan, sikrer de fleste virksomheder, at deres arbejdsplads er afskærmet fra eksterne trusler - inklusiv terror eller terror-relateret vold.

Siden 2011, har EAGLE SHARK leveret denne service med stor succes og sørget for sikkerhedsforanstaltninger hos forskellige virksomheder, heriblandt en af de mest terror-truede virksomheder i Europa.

Vores hold er sammensat af højt trænede sikkerheds-konsulenter, med mange års erfaring inden for terrorbekæmpelse, gennem nationale og internationale missioner hos politiet, efterretningstjenester, militæret eller SOF.

OM OS

EAGLE SHARK GROUP blev etableret med ambitionen om at kombinere det bedste fra flere verdener, gennem Special Operation Forces.

VORES PROFESSIONELLE

EAGLE SHARK GROUP anvender personale, der er kendt for at besidde et højt niveau, inden for specialiseret træning og med operationel erfaring.

UNIK

EAGLE SHARK A/S positionerer sig selv ved at have valgt de bedste specialister fra militærets elite, politiet, samt fra efterretningsenheder..

LÆS MERE

LÆS MERE

LÆS MERE

EAGLE SHARK GROUP

EAGLE SHARK A/S - DENMARK

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS - DENMARK

ESSEC ApS - DENMARK

EAGLE SHARK PARTNERS Ltd - U.K.

EAGLE SHARK CEE Sp.z.o.o. - POLAND

.

EMAIL HQ: INFO@EAGLESHARK.DK  -   PH HQ: +45 71 99 19 19

© 2017 EAGLE SHARK GROUP

PL

DK

UK