59191

NÅR SIKKERHED MÅLES PÅ KVALITET

ETABLERET 2011

HAR I OPLEVET VIRKSOMHEDSSPIONAGE?

EAGLE SHARK A/S

HAR I OPLEVET VIRKSOMHEDSSPIONAGE?

Troværdighed, tillid og diskretion. Disse tre ord er alt afgørende i en virksomhed som EAGLE SHARK A/S.  

Når vi er ude hos store og mellemstore organisationer, så møder vi ofte spørgsmålet: ”Vi har hørt om jer, og ved, I udfører specialiseret sikkerhed, men hvordan arbejder I egentlig?”  

Vi forstå godt baggrunden for dette spørgsmål, som primært er konsekvensen af, at vores klienter skal tro på vi kan hjælpe dem med at løse kritiske udfordringer for dem (troværdighed). De skal have stor tillid til os før de tør dele deres kritiske udfordringer med os (tillid). De skal vide, at de trygt kan dele kritisk information med os (diskretion).

Med de tre grundværdier I EAGLE SHARK, er det en selvfølge, at vi ikke kan fortælle omverden om, hvad vi laver og for hvem. Omvendt som privat virksomhed, bliver vi nødt til at have en vis åbenhed og være udadvendte.

Vi åbner derfor ”dørene” for folk med et særligt ansvar til et online foredrag på ca. 45 minutter. Her præsenterer vi en konkret efterforskningssag om virksomhedsspionage, men selvfølgelig i anonymiseret form.

Du skal være advokat eller repræsentere en organisation, hvor du har ansvaret for svindel, såsom virksomhedsspionage og tilsvarende.

Foredragsholderen er vores adm. direktør Christian Spohr. Han har ca. 20 års erfaring inden for den specialiserede sikkerhedsbranche, hvor han både har arbejdet for staten, primært i Det Danske Frømandskorps og efterfølgende i den private sektor, hvor han har været siden 2009. Christian er en af grundlæggerne af EAGLE SHARK A/S.

Foredraget er gratis og foregår torsdag d. 2. april kl. 13:30.

Du tilmelder dig via kontakt formularen nedenfor, og modtager et link på mail umiddelbart før.

Vi gør opmærksom på, at vi kun sender link til dem der opfylder overstående kriterier.

DANISH SPECIAL FORCES UNITED CONSULTING

EAGLE SHARK A/S

Bredgade 28, 1 sal

1260 kbh k

Danmark

Tlf.: +45 71 99 19 19

info@eagleshark.dk

CVR: 41230339

Bank: Sydbank

Konto: 6737-1095497

Kontakt

Tilmelding til foredrag d. 2 april kl 13:30