59191

TV2 interviewer danske politikere efter EAGLE SHARK afslører omfanget af kopi-cigaretter i Danmark.

Politikere vil stoppe salget af smuglercigaretter med højere straffe og mere kontrol.

Klik på linket til højre for at læse artiklen fra TV2.

Læs mere

TV2 interviewer EAGLE SHARK i forhold tilset øget salg af koicigeratter

TV2 indslag omkring de såkaldte ”kopi cigaretter” altså cigaretter der er produceret og distribueret på ulovlig vis og som smugles ind over grænser til blandt andet Danmark.

Klik på linket til højre for at se videoen fra TV2.

Se video

Pressemeddelelse

EAGLE SHARK direktør Christian Spohr er valgt som nyt bestyrelsesmedlem i Danish Anti-Counterfeitning Group, hvor han ønsker at bidrage med sin store viden og erfaring inden for IPR-efterforskning til at bekæmpe piratkopiering.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

TIL ADVOKATER OG REVISORER

Gennem vores efterforskningsarbejde for vores kunder, arbejder vi ofte direkte sammen deres advokat eller revisor, hvor vi herunder benævner nogle af dem vi har arbejder sammen med i forskellige sager:Kromann Reumert - Beck Bruun -  Accura - ARK - Patrade -  PWC -  Deloitte

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Rapport fra EUROPOL.

“Social Engineering” eller på dansk “Social manipulation” er de kriminelles foretrukne metode i forhold til forskellige former for bedrageri.“Social Engineering” kan defineres som “at lokke intetanende brugere til at afsløre deres fortrolige data”.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Det glæder os at kunne byde Jacob Nygaard velkommen i EAGLE SHARK.

Vi har pr 1 november ansat 46 årige Jacob Nygaard, som chefefterforsker. Jacob kommer fra en stilling ved Politiet i “Særlig Efterforskning Vest” som efterforsker/analytiker.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Kan samfundsbevidsthed betale sig?

I tilfældet EAGLE SHARK, som kommerciel virksomhed, må svaret blive et nej, vi taber formodentlig på at være samfundsbevidste.

Faktisk er det et kommercielt fodskud, hver gang vi stiller op til besvarelse af spørgsmål fra journalister.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

I skyggen af kopier

EAGLE SHARK er en privat efterforsknings- og efterretningsvirksomhed, der blandt andet lever af at bekæmpe kopivare-kriminalitet, som hvert år koster danske virksomheder adskillige milliarder kroner, og for selve Danmark omkring 5000 tabte arbejdspladser på årsbasis.Vi bidrager derfor aktivt til at skabe grundlag for flere arbejdspladser, afgifter og skatter til vores fælles kasse samt et tryggere arbejdsmiljø.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

CORPORATE INTELLIGENCE & IPR EFTERFORSKNING

EAGLE SHARK finder bagmanden og sikrer, at jeres sag ikke bliver henlagt hos Politiet. Har du kendskab til, at jeres virksomheds produkter er blevet kopieret? EAGLE SHARK hjælper private virksomheder med at efterforske og har specialiseret sig inden for IPR.

Klik på linket til højre for at se videoen.

Se video

ERFA-NETVÆRK "CORPORATE INTELLIGENCE"

Overvejer du at blive en del af et ERFA-netværk og mødes med ligeværdige kollegaer, fra virksomheder, som Mærsk, Danica Pension og Telia? Netværket består af højt specialiserede personer med up to date viden inden for og IT- og fysisk sikkerhed, hvor der er fokus på professionelle output igennem sparring og vidensdeling.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Combine the best of physical domain and the cyber domain

EAGLE SHARK A/S and EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS (EAGLE SHARK GROUP) are working closely together to combine the best of the physical and the cyber domain. EAGLE SHARK A/S is focusing on the physical domain at security matters and corporate investigation. EAGLE SHARK CYBER DEFENCE ApS is focusing at the IT domain at security matters and corporate investigation.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Corporate intelligence beriger en almindelig M&A proces

Med vores viden og erfaring, og for at undgå at stå i samme situation som mange af vores kunder, er vores klare anbefaling at lave undersøgelser der afdækker de to mest hyppige risikoer. Som ikke er økonomi og jura, men skyldes nøglemedarbejdere og IT-sikkerhed.

Klik på linket til højre for at læse mere.

Læs mere

Foredrag omkring privat efterforskning

Vores adm. direktør Christian Spohr, har afholdt foredrag på Lars Seier´s nye foredragsplatform Speakerbee.dk. Christian har mere end 20 års erfaring inden for specialiseret sikkerhedsservices, både gennem tjeneste for staten og i den private sektor.

Klik på linket til højre for at se foredraget på Speakerbee.

Se foredraget

Dansk frømand med usædvanlig opgave: Christian skal hjælpe magtfuld hærfører mod Islamisk Stat

Efter hårde kampe mod Islamisk Stat beder Irakisk Kurdistan nu om dansk hjælp til at styrke hæren.

Klik på linket til højre for at læse hele artikeln fra DR.

Læs artiklen

jafer
dr

EAGLE SHARK ERFA GRUPPE 2019 "IT sikkerhed"

EAGLE SHARK facilitere nogle møder i rammer, som er lidt utraditionelle. Dvs. vi skipper lange PowerPoint præsentationer og henlægger en del af mødet udendørs med skydning, som modstykke til det defensive sikkerheds tema.

Klik på linket for at se video fra dagen.

Se video

EAGLE SHARK A/S "Surveillance‍‍" kursus

EAGLE SHARKs observationskursus er på højeste standart, hvor der undervises i internationale anerkendte metoder og procedure som er de samme som efterretning- og sikkerhedsstyrker anvender verden over.

Klik på linket for at se video reklame video for kursuset.

Se video

EAGLE SHARK A/S "Stop tyven på byggepladsen"

Tyveri fra byggepladser er et problem i hele landet. På en byggeplads på Sydsjælland skulle der en jægersoldat til, før dieseltyve kunne tages på fersk gerning.

Klik på linket for at læse hele artiklen fra Jyllands-Posten.

Læs artikel

EAGLE SHARK ERFA GRUPPE 2018 "Rejse sikkerhed"

EAGLE SHARK facilitere nogle møder i rammer, som er lidt utraditionelle. Dvs. vi skipper lange PowerPoint præsentationer og henlægger en del af mødet udendørs med skydning, som modstykke til det defensive sikkerheds tema.

Klik på linket for at se video fra dagen.

Se video

EAGLE SHARK CYBER DEFENCE "

Her er en kort video fra vores arrangement på Frederiksberg slot under emnet "Danmark under angreb", Arrangementets omdrejningspunkt var de IT trusler som Danmark står overfor.

Klik på linket for at se videoen fra dagen.

Læs artikel

Tidligere frømænd og jægersoldater afslører cigaretsmuglere

- Der er smuglerringe, der opererer i landet. Både når vi taler tobak, men også andre kopivarer. Der er en stor fortjeneste ved at smugle og sælge cigaretter, mens risikoen for at blive taget er ret lille, siger Christian Ranum Spohr.

Klik på linket for at læse artiklen fra DR1.

Læs artikel

Interview af EAGLE SHARK A/S vedr. maritime bevæbnet vagter

Det skal være nemmere for Danske skibe at hyre bevæbnet vagter i piratfulde farvand. Christian Ranum Spohr, Adm. direktør i EAGLE SHARK og med baggrund som Frømand udtaler sig i interviewet.

Klik på linket for at se interviewet fra TV2.

Se video

Interview omkring befrielsesaktion af gidsler i Somalia

Dansk gidsel befriet af Amerikanske Nevy Seals. Christian Spohr Adm. direktør af EAGLE SHARK og tidligere Frømand interviewes af DR1 omkring denne operation.

Klik på linket for at se interviewet fra DR1.

Se video

EAGLE SHARK A/S "Mental styrke og specialstyrker"

Christian Spohr, Adm. direktør af EAGLE SHARK og tidligere Frømand, samt Jens Hansen, psykolog i Frømandskorpset,  interviewes af DR1 omkring specialstyrker og mental styrke.

Klik på linket for at se interviewet fra DR1.

Se video

EAGLE SHARK A/S "Tidligere Frømænd på mission i Rusland"

Indtoget på det russiske marked sker i samarbejde med den danske ambassade i Moskva og konsulatet i Skt. Petersborg. Her vil medarbejdere fra Eagle Shark på møder i dag og fredag fortælle repræsentanter for danske firmaer, hvad firmaet kan tilbyde.

Klik på linket for at læse artiklen fra Jyllands-posten

Læs artikel

Better protection of European public spaces?

Anders Aaselund Høier, Legal and EU Policy Advisor EAGLE SHARK‍

On October 18 the Commission launched an Action Plan to support the protection of public spaces.

Klik på linket for at læse artiklen.

Læs artikel

Fra broderskab til business

Navnet ”EAGLE SHARK” symboliserer de 2 danske special operations styrker ”Jægerkorpset” og ”Frømandskorpset”.Er man tidligere SOF (special operations soldat) har man sandsynligvis enten en haj eller ørn tatovering, som symboliserer det broderskab man for altid er en del af.

Klik på linket for at læse artiklen.

Læs artikel

SPIONEN DU SELV ANSÆTTER

Produktudvikling, forretningshemmeligheder og strategiplaner er virksomhedernes livsnerve - det der gør dem unikke og konkurrencedygtige.Det betyder at salg af disse hele vejen igennem fortrolige oplysninger kan være helt eller delvist ødelæggende for virksomheden.

Klik på linket for at læse artiklen.

Læs artikel

HAR I OPLEVET VIRKSOMHEDSSPIONAGE?

Vi åbner derfor ”dørene” for folk med et særligt ansvar til et online foredrag på ca. 45 minutter. Her præsenterer vi en konkret efterforskningssag om virksomhedsspionage, men selvfølgelig i anonymiseret form.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

VED DU HVAD OSINT ER?

Er du advokat, sikkerhedschef eller på anden måde ansvarlig for undersøgelser af svindel, så er OSINT nok ikke et ukendt begreb for dig. I EAGLE SHARK benytter vi en række efterforskningsmæssige teknikker, som for udenforstående kan være svære at sætte sig ind i og forstå men som vi tager helt naturligt at man kender til i vores branche

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

TILLIDEN ER VÆK

TILLIDEN ER VÆKHelt grundlæggende er det Danske samfund bygget op om tillid. Tillid til at vi hver især gør det vi siger vi vil gøre.Indtil for nylig har Staten nydt godt af at have tillid fra befolkningen omkring forvaltningen af vores fælles samfund.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

235 HEMMELIGE OPERATIONER I 2018

Opgaverne i EAGLE SHARK har ofte en karakter af krav om stærk fortrolighed imellem os og vores kunder. Fortrolighed er derfor en del af vort kodeks, som vi sætter en ære i at værne om.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

ALERT! - CEO FRAUD

Sommerferien er højsæson for det såkaldte CEO FRAUD også kaldet for direktør svindel. Når virksomhederne landet over, henover sommeren er lavt bemandet dvs at der er færre på job og ofte mange vikarer gør det din virksomhed ekstra sårbar, hvis svindlere udgiver sig for at være direktør og beordre  pengeoverførsler til ofte udenlandske konti.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

INTELLIGENCE IS A GOOD INVESTMENT

In our previous article “THE SPY YOU HIRED” we focused on industrial espionage.Below we offer our answer how to prevent spies in getting any access to your company whatsoever via solid background checks:

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

THE SPY YOU HIRED

Product development, business secrets, and strategy plans are essential to any business and are what makes the business unique and competitive.Any leak of this highly confidential information is critical and could potentially ruin the business.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

SAGEN ER HENLAGT!

Når en virksomhed oplever svindel, er den naturlige reaktion at der udarbejdes en politianmeldelse, som man forventer bliver efterforsket - sådan har det været i rigtigt mange år i Danmark.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel

FORSTÅ PROFILEN PÅ EN FORBRYDER!

Vedligeholdelse af dit team via “profile assessment”.I forlængelse af “Spionen du selv ansætter” og “Efterretning er en god investering”præsentere vi et værktøj som kan være med til at forebygge blandt andet industrispionage og som kan indgå i en profilering af nye medarbejdere - her tænkes især på topteam ansøgere.

Klik på linket for at læse mere.

Læs artikel